Exkluzív aktív hangrendszert készített az ATC

A korlátozottan forgalomba kerülő csomagban, egy pár vadonatúj ATC hangfalpár, valamint egy ATC P6 teljesítményerősítő kapott helyet.

Az ATC SCM150ASLT háromutas hangfalak és a saját tervezésű P6 erősítő házasítása, egy rendkívül tiszta és semleges hangélményt kínáló rendszert eredményezett. A darabonként közel százhúsz kilós, száznegyven centis hangfalak SH25-76S (25 mm) Super Dome csipogókat és SM75-150S (75 mm) Super Dome közepes meghajtókat dolgoztatnak, amikhez SB75-375SL szuper lineáris basszus meghajtókat társítottak. Mindegyik egységet a P6 erősítő egy-egy dedikált csatornája kezeli. A magassugárzó az alacsonyabb torzítás és jobb közepes-basszus együttműködés érdekében dupla (alsó és felső) felfüggesztést kapott. A hátsó panelen egyetlen LEMO (tíz pólusú) csatlakozó kapott helyet.

Az ATC P6 erősítő dual-mono rendszerű, AB osztályú készülék, amely oldalanként 350W kombinált teljesítményt biztosít. A készüléket kifejezetten úgy tervezték, hogy dedikált erősítést és optimálizált aktív keresztezést biztosítson a hangfalak számára. A készülék repülőgép minőségű alumíniumból készült, ellipszis alakú házat kapott, LEMO kijárattal és XLR bemenetekkel rendelkezik. Utóbbi előerősítő vagy forrás társítására használható. A mintegy 46 ezer fontos rendszer kizárólag megrendelésre készül az első modellek szállítását augusztus elejére vállalja a gyártó.

Forrás: www.atcloudspeakers.co.uk