Extra kényelmet ígér Lypertek Levi TW fülhallgató

A hongkongi székhelyű Sound Innovation Co. ígéretes ár-teljesítmény arányú fej- és fülhallgatókat gyárt, Lypertek márkanév alatt. A társaság kínálata a közelmúltban új TW modellel bővült.

A sajtóközlemény szerint a fejlesztés során különös hangsúlyt fektettek a kényelemre és az illeszkedésre, így a LEVI TW (79 EUR) hosszabb távon sem irritálja a hallójáratokat. A hétköznapi használatra tervezett apróság burkolata alatt, részben saját fejlesztésű dinamikus meghajtók dolgoznak. A vezérlés multifunkciós gomb segítségével történik, de hangvezérlésre is lehetőség van. A töltő-dokkolón elhelyezett LED sor korrektül tájékoztat az aktuális töltöttségi szintről.

A beépített akkumulátor csutkára töltve nyolc órányi használatot biztosít, míg az összesített üzemidő negyven óra is lehet. Van gyorstöltés funkció, tizenöt perces etetéssel két extra óra nyerhető. A füles Bluetooth 5.0 (AAC, SBC) kapcsolatot kínál, aktív zajszűrés nincs, de ambient mód van, tehát nem kell folyton kikapkodni a fülest, ha valakivel beszélni szeretnénk. A Lypertek újdonsága szeptember utolsó hetében kerül a boltokba. A készüléktől túl sokat nem érdemes várni, de hétköznapi használatra jó alternatíva lehet.

Forrás: www.lypertek.com