Falcon Acoustics Complete @ Home – Csináld magad!

A Falcon Acoustics bemutatta otthon összeállítható termékcsaládjának első darabját. A készlet a komponenseken kívül, egy részletes (YouTube) útmutatót is tartalmaz, így a gyártó szerint a kevésbé gyakorlottak is belevághatnak a barkácsolásba.

Az IMF100 szett nyírfa rétegelt lemezből készített kabineteket, meghajtókat, előszerelt keresztváltó deszkát, csillapító anyagokat, rögzítő gyűrűket és hangszóró terminált tartalmaz. Az összeállításhoz nincs szükség forrasztásra, minden szereléshez szükséges eszköz adott, így a készülék akár egy óra alatt üzemkész állapotba hozható. Az IMF100 kétutas hangfal, amely egy Falcon B110 (5 hüvelyk) Bextrene Cone mélyközép és háromnegyed hüvelykes (19 mm) Falcon T27 Mylar dóm csipogót dolgoztat.

Mindkét meghajtót ugyanabban a gyárban építik, ahol a méltán népszerű Falcon Acoustics BBC LS3/5a meghajtók is készülnek. A társaság a könnyű szerelhetőség mellett, egy „jól specifikált, kiváló minőségű, szakértők által előhangolt Falcon hangsugárzót” ígérnek. A Create @ Home IMF100 hangfalpáros 1495 fontért szerezhető be. A sorozat további darabjairól egyelőre nincs információ.

Forrás: www.falconacoustics.co.uk