Felhúzta prémium A/V processzorát a McIntosh

Az új generációs McIntosh MX123 modellek a 8K felbontást, illetve az összes népszerű játékos szabványt támogatják.

Az eredeti 4K McIntosh MX123 A/V processzor tavaly februárban jelent meg az új változat ötszáz dolláros árkülönbségért még tovább feszegeti a határokat. A MCINTOSH MX123 8K (8000 USD) továbbra is 13.2 csatornát kezel, maradt az eARC, Dolby Atmos (beleértve a Dolby Atmos Height Virtualizer), DTS: X, Auro-3D, Sony 360 Reality Audio, Dolby Vision, HDR10+, HDR10 és HLG támogatás.

Továbbra is adottak az AirPlay2, Bluetooth, Spotify Connect és IMAX Enchanced funkciók, lehetőség van DSD128 és ALAC (192 kHz) állományok lejátszására, ahogy az Audyssey MultEQ XT32 kalibrálásról sem kell lemondani. Az összes HDMI porton keresztül élvezhetők a HDCP 2.3, Rec. 2020, Dynamic Lip-sync is 3D Video pass-through biztosította előnyök.

Az újabb változat egy HDMI 2.1 bemenetet, illetve két kimenetet kapott. Megjelent a VRR, ALLM és QMS (Quick Media Switching) támogatás, adott a 4K120fps sebesség, illetve a bemeneti késleltetés minimálisra csökkentése érdekében a HDMI QFT eljárás is integrálásra került. A készülék értelemszerűen kezeli a natív 8K tartalmakat, illetve képes felskálázni a gyengébb minőségű adatfolyamokat.

Forrás: www.mcintoshlabs.com