Felső kategóriás eszközzel erősít a MOON márka

A kanadai társaság négy évtizede van jelen a piacon, jellegzetes külsővel rendelkező, fejlett megoldásokat alkalmazó eszközeik több alkalommal vívták ki a szakma és a felhasználók elismerését.

A MOON 680D (9000 USD) hálózati lejátszó/DAC, amely a topkategóriás 780D v2 alatt helyezkedik el a gyártó kínálatában. A készülék számos megoldást örökölt a zászlóshajó modelltől, elsősorban a DAC topológia, valamint az egyes funkciók hiánya jelenti a két berendezés közötti különbséget. Az Evolution sorozathoz tartozó modell a korábbi gyakorlatnak megfelelően robusztus kialakítású, a hatalmas házon kilenc digitális konnektornak jutott hely. A DAC áramkör szimmetrikus, bemenettől függően 32-bit / 384 kHz PCM és DSD256 állományok lejátszására is lehetőség van, ezen felül az MQA tanúsítvány is adott.

A gyártó külön felhívta a figyelmet a hibrid (Moon Hybrid Power) áramellátásra, amely rendkívül stabil és alacsony zajszintű egyenáramot képes biztosítani. Az egyenfeszültség szabályozása tizenkét fokozatban történik, ezek között két LoVo (alacsony feszültség) fokozat, illetve a i2DCf (független induktív szűrés) négy fokozata is megtalálható. Persze a készülék nem csak kiváló minőségű digitális-analóg konverter, hanem egy MiND2 platformra épített hálózati lejátszó is egyben, amely ROON végpontként vagy multi-room vezérlőként is működhet. A berendezés természetesen hozzáférést biztosít a népszerű streaming szolgáltatók és internetes rádiók kínálatához, többek között olyan platformokat támogat, mint a Deezer, Qobuz, Tidal vagy TuneIn.

Forrás: www.simaudio.com/en