Fiatalos lendülettel kezdi az évet az M2TECH

Az M2TECH tavalyi ígéretének megfelelően bemutatta legújabb DAC/előerősítőjét. A negyedik generációs modell javított hangteljesítményt kínál és több új funkcióval rendelkezik.

Az M2TECH YOUNG MK4 külsejét tekintve semmi érdekességgel nem szolgál. A korábban is alkalmazott univerzális házban helyet kapó elektronika azonban már egészen más történet. Az új modell AK4497 DAC chipeket dolgoztat, ennek köszönhetően akár 32-bit/768 kHz PCM és DSD512 állományok kezelésére is képes, illetve MQA támogatás is van. A készülékre RCA, S/PDIF, XLR, optikai és USB 2.0 bemenetek kerültek, van egy aptX Bluetooth egység, valamint újdonságként IS2 interfészt is kapunk. Kimeneti oldalon RCA, XLR és 3.5 milliméteres aljzat található.

További újdonság, hogy a burkolat alá AB osztályú lineáris fejhallgató-erősítő modul került, amely az érzékenyebb füleseket is sokkal rugalmasabban képes kiszolgálni. Az előlapra szerelt hangerőszabályzó minden kimenethez egyedi értékek hozzárendelését teszi lehetővé. A beállításokat és üzemeltetést erősebb fényben is jól látható OLED kijelző könnyíti meg. A vezérléshez dedikált alkalmazást (iOS és Android) biztosít a gyártó.

Forrás: www.m2tech.biz