FIVE17 – Aktív hangrendszer a nagy vízen túlról

A kaliforniai Heavenly Soundworks leleplezte Five17 elnevezésű hangsugárzóját, aminek hivatalos premierje a Hilton Long Beach Hotelben (CA) megrendezésre kerülő THE SHOW elnevezésű eseményen lesz.

A Heavenly Soundworks viszonylag újoncnak számít, a társaság elsősorban a tengerentúli piacra fókuszál, de a hírek szerint keresik a lehetőséget a terjeszkedésre. A vállalat elsősorban aktív hangrendszereket tervez és gyárt. A FIVE17 (10.000 USD) a társaság legkisebb aktív modellje, amely a gyártó szerint stúdió monitorként és közepes méretű helyiségek kiszolgálására is használható. A háromutas készülék egy hüvelykes csipogót, 3.5 hüvelykes közepes és egy öt hüvelykes basszus meghajtót dolgoztat, ezekhez társul két darab, oldalra sugárzó passzív (nyolc hüvelykes) radiátor.

Mindegyik tartományhoz dedikált nCore erősítő (D osztály) tartozik a maximális tisztaság, felbontás és zeneiség érdekében. A rendszert saját fejlesztésű DSP felügyeli. A készülék XLR (kiegyensúlyozott) és RCA analóg konnektorokat, valamint digitális interfészeket visel. Az új modell zebra, rózsa és ében változatokban kerül forgalomba.

Forrás: www.heavenlysoundworks.com