Fókuszban a Denon új 8K Receiver családja

A Denon több vadonatúj 8K házimozi modellt is kínálatába emelt, amelyeket kivétel nélkül úgy terveztek, hogy hibátlan otthoni moziélményt biztosítsanak.

DENON AVC-A1H

A Denon új termékcsaládjának komponensei támogatják a Dolby Atmos, a DTS: X, az IMAX Enhanced és az Auro 3D formátumokat, valamint többek között a Dolby Surround szabványt. A legtöbb Denon AVR aktívan kihasználja a HEOS technológa előnyeit, amely lehetővé teszi a többszobás (multiroom) beállítás létrehozását. A felhasználók kedvenc tartalmaikat például más helyiségekben elhelyezett vezeték nélküli Denon Home hangszórókra küldhetik. Az új HD grafikus felhasználói felülettel és a Denon sokak által kedvelt beállítási asszisztensével a beállítás és az üzemeltetés is egyszerű.

DENON AVC-X4800H

A DENON AVC-A1H az A-sorozatának legújabb tagja, tizenöt csatornás erősítővel, a gyártó legerősebb transzformátorával rendelkezik, gondosan válogatott prémium alkatrészekből épült. AVC-X4800H az X széria zászlóshajója, 9,4 csatornás AV-erősítő, amely csatornánként 200W teljesítményt szavatol. A készülék akár négy független mélysugárzót is képes kiszolgálni, kezeli a Dolby Atmos és DTS: X formátumokat, plusz az IMAX Enhanced és Auro 3D révén a nagyobb helyiségeket is képes betölteni mozi minőségű hangzással.

DENON AVC-X3800H

A sorban következő AVC-X3800H csatornánként 180W teljesítményt, specifikációk és funkciók tekintetében nem tér el a nagyobbik tesótól. Az AVR-X2800H két változatban is piacra kerül, ugyanis egy digitális rádóval szerelt DAB verzió is rendelkezésre áll. Mindkét modell 7.2 csatornás, amelyek mindegyike 95W teljesítményt biztosít. A készülékek HDMI 2.1 csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, három 8K bemenetet kínálnak ami nagyobb videófelbontás és képkocka sebesség támogatását jelenti.

Végül, de nem utolsó sorban az S-sorozat újdonságaként forgalomba kerül az AVR-S970H 7.2 csatornás AV-receiver, amely 145W csatornánkénti teljesítményre képes. Kapunk három 8K bemenetet, adott a HDMI 2.1 csatlakoztathatóság a nagyobb videofelbontás és képkocka sebesség támogatásához. Az AVC-A1H, AVC-X4800H és AVC-X3800H készülékek egy jövőbeli szoftver frissítésen keresztül megkapják a Dirac Live funkciót.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.denon.com