Frissítette vezetékmentes kínálatát a Marshall

A Marshall új modelleket adott a Minor és Major termékcsaládokhoz, a negyedik illetve az ötödik változatát mutatta be a népszerű fül- és fejhallgatóknak. Mindkét készülék esetében kiemelkedő üzemidőt ígérnek.

Mindkét új modell esetében maradt az ismerős formanyelv és stílus. Ami a teljesítményt illeti, a gyártó szerint jelentősen sikerült csökkenteni a torzítást, így tisztább és precízebb hangélményben lehet részünk. A MAJOR V (150 USD) fejhallgató negyven milliméteres dinamikus átalakítókat dolgoztat, a vezetékmentes kapcsolatról Bluetooth 5.3 chip gondoskodik, ami mellett vezetékes (3.5 mm) használatra is lehetőség van.

A készülékre egy dedikált gomb is került, amin keresztül könnyen elérhető a társalkalmazás, így gyorsabban férhetünk hozzá a pl. beállításokhoz vagy piszkálhatjuk a hangszínszabályzót. A teljes üzemidőt száz órában adta meg a márka, tehát húsz órával sikerült túlszárnyalni az előd akkumulátor teljesítményét. Egy teljes feltöltésre három órát kell szánni, de tizenöt perces gyorstöltéssel is fél napot lehet nyerni. További extra a töltőpad támogatása.

A MINOR IV (130 USD) tizenkét milliméteres átalakítóval szerelt fülhallgató. A stílusos apróság egy feltöltéssel hét órát használható, a teljes (töltő-dokkoló használatával) üzemidő a gyári adatok szerint harminc óra. A készülék érintéssel vezérelhető, a személyre szabásra a Marshall társalkalmazásán keresztül van lehetőség.

Forrás: www.marshall.com