Frissítik a RAIDHO TD hangfal sorozatot

A dán RAIDHO címszereplő sorozatához tartozó hangfalak megújított, szendvics membrános közepes és mély hangszórókat, valamint következő generációs szalagsugárzókat kapnak.

A RAIDHO TD szériájának legújabb tagja (TD 2.2) már az új komponensekkel rendelkezik, ezért a társaság a többi modell megújítására fordítja a figyelmét. Az új közepes és mély meghajtók szendvics szerkezetű kónusszal rendelkeznek a központi kerámia magra, egy mikron vastag tantál bevonat került. Az eredményként kapott anyag merevebb, mint a korábban alkalmazott matéria, ugyanakkor nem veszített agilitásából. Minden meghajtóhoz új motor rendszert kapcsoltak, ennek részleteit azonban a szabadalmi procedúra előtt nem ismertette a gyártó.

A következő generációs szalag-magassugárzó nagyobb teljesítményű mágnes rendszert és átalakított akusztikus kamrát kapott. Benno Baun Meldgaard, vezető tervező szerint a módosításoknak köszönhetően az új változat jobb teljesítményt kínál, lényegesen alacsonyabb torzítás mellett. A fejlesztésben részt vállaló mérnökök külön büszkék arra, hogy a változtatások miatt egyetlen a márkára jellemző védjegyet nem kellett beáldozni, plusz a hangélmény tekintetében sem kellett kompromisszumokat kötni.

Forrás: www.raidho.dk/product-news