Goldring Eroica HX – Kettő az egyben

A Goldring szerint az új modell egyszerűsíti a mozgó mágneses rendszerről való átállást, ugyanis ez a hangszedő mozgó mágneses bemenettel, mozgó tekercses teljesítményt nyújt.

A GOLDRING EROICA HX (699 EUR) egyik nagy előnye, hogy semmilyen utólagos beállítást nem igényel, dobozból közvetlen használható. Az alacsony áthallás és a csökkentett effektív tömeg érdekében tisztavas keresztarmatúrát használtak, a kialakítás hatékonyan választja el a jobb és bal csatornákat. A rendkívül könnyű, zománcozott réz tekercsek minden korábbinál nagyobb teljesítményt és pontosabb impedanciaillesztést szavatolnak.

A hangszedőt Gynger II gyémánt stylussal szerelték, ami akár 50 kHz-es frekvenciákat is képes torzítás nélkül lekövetni. A burkolat Pocan kompozitból készült, amit színezésmentes tulajdonságai miatt választottak. Az Eroica sorozat új tagja bármilyen anyagból készült és formával rendelkező hangkarra felszerelhető, a szabványos elemekkel alulról és felülről is rögzíthető. A forgalmazás június elején kezdődik.

Forrás: www.goldring.co.uk