Gyönyörű a MOON 40th Anniversary Edition rendszer

A Simaudio bemutatta a ‘Millesime Red’ 40th Anniversary Edition hangrendszert, amely a Moon 680D, valamint a 600i v2 készülékeket hozza össze.

A negyven esztendős Moon márka, egy tetszetős dedikált rendszerrel ünnepli az elmúlt négy évtizedet. Az 40th Anniversary Edition (30. 000 USD) készletből összesen negyven sorszámozott példány készült. A szettbe a 680D streamer/DAC került forrás eszközként, ami mellé egy 600i v2 integrált erősítőt csomagolt a gyártó.

Mindkét modell Millesime Red színben pompázik, amivel többek között a nyolcvanas években márkára jellemző stílust is igyekeztek megidézni. Az évfordulós rendszerre természetesen egy gravírozott lapka is kerül, amin a márkajelzés mellett az eseményre emlékeztető felirat és sorszám is helyet kapott. A készülékek mellé színben passzoló távirányító, Moon Bridge és prémium kábel készlet is jár, amiket szépen megmunkált rózsafa dobozban helyeztek el.

A rendszert alkotó eszközök műszaki jellemzői nem változtak. A forráseszköz esetében minden digitális bemenetről elérhető a DSD és MQA dekódolás és van szinkronizált multi-room lejátszás. A stabil üzemi körülményeket a MOON Hybrid Power (MHP) táprendszer szavatolja. A végfelhasználói felület testreszabásához könnyen kezelhető szoftvert biztosít a gyártó. Az erősítő csatornánként 125W (8 ohm) teljesítményt kínál, túl méretes dual-mono tápegységgel rendelkezik, minden bemenet (RCA és XLR) konfigurálható és egy ún. home theater ready üzemmód is rendelkezésre áll. A berendezés előerősítő szakasza teljes egészében a saját fejlesztésű 850P öröksége.

Forrás: www.simaudio.com/en