Gyönyörű lemezjátszókkal ünnepel a Technics

A Technics a népszerű SL-1200 DJ lemezjátszó megjelenésének ötvenedik évfordulójára emlékezve, korlátozottan hozzáférhető egyedi lemezjátszókat készített.

A TECHNICS SL-1200M7L lemezjátszó közvetlen meghajtású készülék, amely hét különböző színben lesz elérhető. A hangkar arany színű bevonatot kapott, a felső panelre egyedi embléma került, ami a modell sorozatszámát is hordozza. A lemeztányéron arany Technics logóval díszített filckorong és egy évfordulós matrica kapott helyet. Az egyedi modell globálisan tizenkétezer példányban kerül a piacra.

A SL-1200MK7 alapjaira épített modellt mag nélküli, közvetlen meghajtású motorral szerelték, ami nyomatékingadozás nélküli stabil forgást szavatol. Nagy érzékenységű, masszív hangkar garantáltan pontosan olvassa a jeleket a barázdákból, a kétrétegű lemeztányér újabb szintre emeli a rezgéselnyelést. A készülékház rendkívül merev, a vibrációt speciális szerkezet szünteti meg. Állítható az indítási nyomaték és a fékezés sebessége, manuálisan finomítható a forgás, van fordított lejátszási funkció. A tű megvilágításáról nagy fényerejű LED gondoskodik.

Forrás: www.technics.com