Hamarosan befut a Cayin új hibrid lejátszója

Bár a pontos megjelenési dátum még nem ismert a Cayin megerősítette, hogy érkezik a legújabb hibrid hordozható lejátszójuk.

A CAYIN N3Pro DAP részletes műszaki specifikációja egyelőre nem került napvilágra, azért néhány információ morzsát sikerül felcsipegetni. A készülék szimmetrikus kialakítású, két AK4493 DAC lapkát dolgoztat, amelyek a PCM (32-bit/384 kHz) és DSD állományokkal is megbirkóznak. A lejátszót 3.5/4.4 milliméteres fejhallgató kimenetekkel, valamint vonal és digitális konnektorokkal szerelték, de természetesen a nagy felbontású vezetékmentes (Bluetooth és WiFi) kapcsolatok is adottak.

A belépő szintre szánt DAP több megoldást örökölt a magasabb osztályban játszó modellektől, így várhatóan töredék áron kínál majd a nagyobbakra jellemző hangélményt. Bár a készülék a meglehetősen drága Korg NuTube technológia helyett, olcsóbb Raytheon NOS vákuumcsövet (JAN6418) alkalmaz, minden egyéb az N8 DAP öröksége. Az új modell saját operációs rendszerét futtat majd, adattárolásra legfeljebb 1TB kapacitású microSD kártya használható, míg a beépített akkumulátor átlagos használat mellett tizenegy órás üzemidőt biztosít majd az ígéretek szerint. A lejátszó előre láthatóan 500 dolláros áron kerül forgalomba.

Forrás: www.en.cayin.cn www.audiosolace.com