Hamarosan boltokban az ADVANCE Paris csúcserősítője

Az Advance Paris az elmúlt éveket kínálatának megújításával töltötte, aminek kézzelfogható eredményeként számos új, illetve átdolgozott modellel jelentkezett, amelyek között több felső kategóriás készülék is megtalálgató.

Az ADVANCE ACOUSTIC X-i1100 (1.250.000 forint) integrált erősítő az abszolút topkategóriát képviseli, ennek megfelelően robusztus, ránézésre is tekintélyt parancsoló készülékről beszélhetünk. A teljesen audiofil igényekre szabott berendezést teljes egészében francia földön tervezték és építették. Az idők szavának engedve a klasszikus funkciók mellett a készülék digitális-analóg átalakítóval (Burr Brown 24-bit/192 kHz DAC) is rendelkezik, képes számítógépekről is jeleket fogadni, valamint lemezjátszók (MM) társítására is lehetőséget biztosít. A számítógépről származó digitális fájlokat X-MOS aszinkron USB bemenet fogadja, így a Masters fájlokat feldolgozása is megoldott.

A nyolc teljesítmény tranzisztorral szerelt erősítő csatornánként 220W (8 ohm) teljesítményt kínál, ráadásként a Hi Bias funkciónak köszönhetően a legtöbb hangsugárzó kiszolgálására alkalmas. Az erősítő osztályok közötti váltás automatikus, így a kezdeti A-osztályból észrevétlen jutunk AB osztályba. A burkolat alá a kategóriának megfelelően szigorúan megválogatott prémium alkatrészek kerültek. A méretes házat öt rekeszre osztották, hogy az interferenciára érzékeny komponensek elkülönítése megfelelő legyen.

Forrás: www.advance-acoustic.com/en

A márka hazai forgalmazója a Limar Audio.