Hamarosan érkeznek a TCL XXL tévékészülékek

A TCL Electronics elérkezettnek látta az időt nagyban (Inspire Greatness) gondolkodni, ugyanis a társaság a C és P termékvonalban is elérhetővé teszi a hetvenöt hüvelykes modelleket, amiken felül nyolcvanöt és egy kilencvennyolc hüvelykes monstrum is bevezetésre kerül.

A televíziós piac fejlődésével a képernyők mérete is évről évre növekszik. A becslések szerint idén a hatvan hüvelyk feletti tévék húsz százalékos eladási részesedést tesznek majd ki a teljes iparágban. A változó tendencia a soron következő labdarúgó világbajnokságnak is köszönhető, ugyanis a nagyobb sportesemények előtt általánosan megnő a kereslet a méretesebb készülékek iránt.

A TCL természetesen igyekszik rugalmasan követni a változásokat, ezért a márka minden C és P szériájába beillesztett egy hetvenöt hüvelykes modellt, továbbá egy-egy nyolcvanöt hüvelykes készülékkel toldotta meg a C73 és P73 sorozatot, előbbi csúcsára pedig egy extra nagy képátlóval rendelkező (98 hüvelykes) berendezést ültetett.

Az említettek teljes mértékben keret nélküli 4K HDR tévék, a használatban lévő platformtól függetlenül felismerik és kezelik a Dolby Vision és a HDR10+ szabványokat. Az összes XXL tévékészülék támogatja a Dolby Atmos technológiát, hogy a nagyképernyős látvány mellé a legjobb hangélmény társulhasson. További részletek a foci világbajnokság előtt a szeptemberi IFA 2022 (Berlin) rendezvényen várhatók.

Forrás: www.tcl.com