Hamarosan kapható a TECHNICS új TW fülese

A Technics EAH-AZ70W fülhallgatója Las Vegasban mutatta meg magát először. A mérnökök komoly hangsúlyt helyeztek az akusztikai tervezésre, így a füles kiemelkedő zajcsillapítási jellemzőkkel dicsekedhet.

A valódi vezeték nélküli fülhallgatók (TW) rövid idő alatt önálló kategóriát teremtettek. A teljesen vezetékmentes készülékek iránt folyamatosan növekszik az igény, azonban a nagyfokú szabadságot kínáló kialakítás mellett, már a kiemelkedő hangminőség is az elvárások közé került.

A Technics EAH-AZ70W fülhallgató tíz milliméteres, grafén bevonatú membránnal szerelt meghajtókkal rendelkezik. Az akusztikus vezérlőkamra pontosan szabályozza a levegő áramlását és a hangnyomás-karakterisztikák növelésével optimalizálja az egyes frekvenciák egyensúlyát. A készülék duál hibrid zajkioltó eljárást alkalmaz az FF-NC (Feedforward Noise Cancelling) és FB-NC (Feedback Noise Cancelling) technológiákat ötvözi az analóg és digitális jelfeldolgozással. A rendszer elemzi a beérkező zajokat és inverz jelek segítségével semlegesíti azokat.

A füles kiváló teljesítményű MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, utóbbi feladata a szélzaj hatásainak csillapítása. A készüléket nagy teljesítményű antennával szerelték, amely rendkívül stabil Bluetooth kapcsolatot garantál. A rendszer függetlenül kezeli a jobb és baloldali egységeket, ami a hangegyensúly optimalizálása mellett a biztos kapcsolat fenntartásában is szerepet játszik. A beépített akkumulátor teljes töltöttség mellett hat órányi lejátszást biztosít, ami a mellékelt töltő-dokkoló segítségével hosszabbítható meg. Az ingyenesen hozzáférhető Technics Audio Connect alkalmazással a készülék kényelmesen és gyorsan egyénre szabható.

Forrás: www.technics.com