Hamarosan rendelhetők a MAGICO A5 zászlóshajó hangfalak

A készülék a Magico A széria legnagyobb és legfejlettebb darabja, amely a gyártó összes olyan csúcskategóriás megoldását megkapta, amely a fejlesztés és építés folyamán rendelkezésre állt.

A MAGICO A5 (21.800 USD) hangfal teljes egészében csiszolt és eloxált, repülőgép-minőségű alumíniumból készült. A kabinet szerkezeti felépítése és komplex merevítése a Q-sorozat öröksége, hatékony a nem kívánt rezgésekkel szemben. A háromutas hangfal tiszta berillium-mebránt dolgoztató, dóm magassugárzóval (28 mm) rendelkezik, ami alatt agilis és könnyű grafén kónuszos, titán hangtekercseket dolgoztató közepes (5 hüvelyk) meghajtó kapott helyet. A közepes meghajtót dedikált kamra határolja el az alacsony frekvenciás meghajtók generálta hullámoktól.

A kilenc hüvelykes basszus meghajtókat is először alkalmazta a gyártó, ezúttal a Graphene Nano-Tec membránok újabb generációja került reflektorfénybe, amihez ?túlméretezett? komponenseket (pl. öt hüvelykes titán hangtekercs) társítottak. A közepes és basszus meghajtók hatékonyságát többek között szuper stabilizált mágneses mező maximalizálja. Az új modell ezúttal is a gyártó saját Elliptical Symmetry Crossover topológiáját használja, amit újdonságként a Mundorf M-Resist Ultra ellenállásait felhasználva építettek. Az új modell előre láthatóan a jövő év első negyedéveben kerül a boltokba.

Forrás: www.magicoaudio.com