HarmonicDyne Poseidon – Isteni szépség

A mindössze öt esztendős LINSOUL márka bemutatta harmadik HarmonicDyne fejhallgatóját, amit egy vadonatúj átalakítóval szereltek.

A POSEIDON nyitott fejhallgató, amely az elsők között dolgoztat nikkel membrános meghajtókat. A dinamikus meghajtókhoz általánosan berilliumot használnak, azonban a tisztított, laboratórium minőségű nikkel szakítószilárdsága (kétszer) és sűrűsége (négyszer) is nagyobb, így ideálisan használható membránokhoz. A nikkel membrános átalakító sokkal merevebb és érzékenyebb, tisztább hangot szavatol, kisebb torzítással a teljes tartományban.

A Poseidon fejhallgató frekvencia-tartománya 10 Hz és 40 kHz között van, így minden korábbinál jobb basszus reprodukcióra képes. A meghajtó kamrákat a remek akusztikus jellemzőkkel rendelkező juharfából készítették, a fülpárnák velúrból vannak, ami hosszabb távon komfortosabb, mint a talán kevésbé szellőző bőr változatok. Az állítható fejpánt belső borítására már szintetikus bőrt használtak. A fülkagylók elforgathatók, így a készülék használaton kívül vagy utaztatás közben kevesebb helyet foglal.

A mellékelt kábel egyik végén 3,5 milliméteres TRS, túloldalán pedig 4-tűs, kiegyensúlyozott XLR csatlakozó található, de egy XLR- ¼ hüvelykes átalakító is lapul a csomagban. A sérülések elkerülése végett a fejhallgató egy kemény bőröndben kerül forgalomba. A Poseidon jelenleg korai hozzáférésben (Kickstarter) 280 USD áron rendelhető, a kampány végeztével az árcédulára 435 USD kerül majd.

Forrás: www.linsoul.com