Három German Design-díjat kapott a Pro-Ject

Home Hírek Három German Design-díjat kapott a Pro-Ject

Pro-Jectdesign_1 640.jpg

 

A Design Award of the Federal Republic of Germany a német Gazdasági és Technológiai Minisztérium által alapított díj, aminek begyűjtése komoly elismerés. A kezdetben Federal Award for Good Design néven futó díjat először 1969-ben, majd két évente adták át. Az elismerést 2006-ban átnevezték, innentől kezdve Design Award néven ismert, odaítéléséről rangos nemzetközi zsűri dönt.

 

Pro-Ject-Pre-Box-S2_2 640.jpg

 

Soha nem csináltunk titkot belőle, hogy a Pro-Ject Audio kiemelt helyen tanyázik a szívünkben. A társaság kiváló minőségű, jó teljesítményű és szép eszközöket készít, amikről rendszeresen számot adunk. Mindezek fényében nagy örömünkre szolgál, hogy a csapat idén három German Design-díjat is elhódított. Az Essential III Flexi Range (egy felhasználók igényeihez illeszkedő, különböző kiegészítőkkel felszerelhető lemezjátszó) sorozat és a Pre Box S2 Digital előerősítő az Entertainment, míg a VT-E BT vertikális lemezjátszó a Lifestyle & Fashion kategóriában győzedelmeskedett.

 

Pro-Jectdesign_3 640.jpg

 

Az Essential III Felxi Range széria külső megjelenése és teljesítménye” a bírák szerint egyensúlyban van. „A kiváló minőségű készülék láthatóan az összes olyan funkcióval rendelkezik, amit a felhasználók elvárhatnak”. A Pre Box S2 Digital előerősítő az ítészek szerint „egy szemet gyönyörködtető, jól megépített digitális mikro-erősítő, amely nagyon kicsi lábnyommal rendelkezik. A készülék tele van hasznos funkciókkal, barátságos hangerőszabályzóval és jól olvasható kijelzővel rendelkezik”. A nemzetközi szakembereket a VT-E BT vertikális lemezjátszó sem hagyta hidegen, mert úgy vélték „ez a kiváló minőségű, jól megépített és innovatív lemezjátszó, új szintre emeli a hangrendszereket. Az egyszerű vonalak haladó technológiát rejtenek”. Az szerkesztőség nevében szívből gratulálunk az elismerésekhez.

 

Forrás: www.project-audio.com

 

A Pro-Ject termékek hazai forgalmazója az Audio Centrum.