Három modellel úton a DENON S AV-receiver család

A Denon S sorozata kis és közepes méretű házimozi szettek kiszolgálására készült, az ígéretek szerint kivételes 3D hangminőséget kínálnak.

A termékcsalád a 7.2 csatornás AVR-S770H, valamint az 5.2 csatornás AVR-S670H és AVC-S670H modellekből áll. Előbbi a Dolby Atmos és a DTS:X 3D térhatású hangélményt kombinálja a 8K képminőséggel, míg az utóbbiak könnyen konfigurálható 5.2 kiosztású modellek, amelyek a 8K videó mellé nagy felbontású Dolby TrueHD és DTS HD Master Audio dekódolású térhangzást kínálnak. Az AVR-S670H analóg FM-tunerrel van szerelve, míg az AVC- S670H klasszikus AV-erősítő.

Mindhárom modellben csúcskategóriás DSP processzor és a legújabb digitális-analóg átalakító (DAC) kapott helyet és mindegyik 145W (6 ohm/1% THD) teljesítményre képes csatornánként. A realisztikus házimozi és játékélményért a legújabb HDMI-technológiák, köztük a HDR10+, a Dolby Vision és a 8K/60 és 4K/120 átvitel felelnek.

Természetesen nem hiányzik a HEOS technológia, amely zökkenőmentes zenelejátszást biztosít és hozzáférést biztosít a népszerű tartalomszolgáltatók kínálatához. Adott az AirPlay és a Bluetooth támogatás, utóbbi fül– és fejhallgatók vezeték nélküli csatlakoztatását is lehetővé teszi. A beállítást és az üzemeltetést a Denon Setup Assistant segíti, amely lépésről lépésre követhető utasításokkal segíti az elindulást. A hallgatási élményt az Audyssey MultEQ szobakorrekciós technológia segít optimalizálni.

Az AVR-S770H, az AVR-S670H és az AVC-S670H modellek forgalmazása szeptemberben kezdődik.

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Forrás: www.denon.com