Három profiknak szánt fülest jelentett be az Ultrasone

Az ULTRASONE fejhallgatók egyik dedikált megoldása az S-LOGIC technológia, amely a fül fiziológiáját figyelembe véve jelentősen képes javítani a végső hangélményt.

Az ULTRASONE a közelmúltban bemutatta a díjnyertes S-Logic technológia legújabb generációját. Az eljárás legfontosabb újítása a Double Deflector Fins (DDF) névre hallgató terelők alkalmazása, amelyek elosztják a hangot a meghajtón, minden korábbinál természetesebb és élethűbb hangszínpadot hozva létre. A megoldásnak köszönhetően a jelek objektív térbeli érzékelése sokkal könnyebb, ami rendkívül fontos a professzionális felhasználók számára. Az S-Logic 3 technológia első körben három új Signature modellben debütál.

A SIGNATURE MASTER (949 EUR) zárt kialakítású, negyven milliméteres titán-mylar membránnal szerelt készülék, amit úgy terveztek, hogy megfeleljen a hangmérnökök által támasztott szigorú követelményeknek. A burkolat műanyagból készült, ami az ígéretek szerint jól tolerálja a mindennapos stúdió használatot, míg a fülpárnák hosszabb távon sem válnak kényelmetlenné. Az eszköz természetesen megkapta a mágneses sugarak árnyékolására szolgáló ULE (Ultra Low Emission) technológiát.

A SIGNATURE NATURAL (649 EUR) fejhallgató elsősorban azoknak készült, akik mobil forráseszközről hallgatnak zenét. A zárt kialakítás miatt a készülék zajosabb környezetben is jól használható, a masszív műanyag ház pedig a mostoha bánásmódot is jobban viseli. Ebben a modellben is titán-mylar membrános átalakítók dolgoznak, a 32 ohmos impedancia miatt noteszgépekkel vagy telefonokkal is társítható érezhető teljesítmény veszteség nélkül.

Az Ultrasone a múltban sem hanyagolta el a hangulatfelelősöket, így annyira nem meglepő, hogy a SIGNATURE PULSE (549 EUR) a DJ-k kiszolgálására született. Az új generációs eljárások mellett a komfort növelésére is odafigyelt a gyártó, gazdagon párnázott fejpánt és elforgatható fülkagylók szolgálják a kényelmet. Az új modellek várhatóan nyár végén kerülnek forgalomba.

A márka hazai forgalmazója a Muzix Audio.

Forrás: www.ultrasone.com