Hasznos frissítést kapott a Lyngdorf TDAI-1120 erősítő

A Lyngdorf legkisebb digitális erősítője ingyenesen rendelkezésre álló szoftver-pakkot kapott, amivel az audio streaming lehetőségek bővíthetők tovább.

A zászlóshajó TDAI-3400 után integrálásra került a TIDAL Connect funkció, amin keresztül a platform veszteségmentes állományai egyetlen gombnyomással elérhetővé válnak. A frissítés az MQA dekódolást is magával hozza. A beágyazott MQA Core Decoder kiváló kiegészítője a TIDAL Connect funkciónak, lehetővé teszi a nagyobb felbontású fájlok lejátszását, például a Tidal Masters albumok és lejátszási listák növekvő választékából. Az MQA fájlok UPnP-n és Roonon keresztül is lejátszhatók.

A frissítés tehát újabb streaming lehetőséget biztosít a már meglévő szolgáltatások (Spotify Connect, Google Chromecast, Apple AirPlay2) mellett, a lokális (USB) lejátszás, internet rádiók (vTuner) elérése és Bluetooth értelemszerűen továbbra is adottak. Az új szoftver az erősítő saját alkalmazás menüjén keresztül érhető el vagy külső USB-meghajtóról is telepíthető.

Forrás: www.lyngdorf.steinwaylyngdorf.com