Hatvan órás üzemidőt ígér a Clear Audio új fülese

A Cleer Audio bejelentette az Enduro 100 fejhallgató aktív zajcsökkentéssel megfejelt változatát, ami szerintük bekapcsolt ANC és Bluetooth mellett két napnál is többet bír.

A társaság szerint az ENDURO ANC (149 USD) a felhasználók visszajelzési nyomán született, akik utazásaik során nélkülözni voltak kénytelenek az energiaigényes (pl. zajcsökkentés) funkciókat. A vállalat kiváló kapcsolatot ápol a Qualcomm csapatával, így elsőként jutottak hozzá az új QCC5126 chiphez. A formanyelv és esztétika gyakorlatilag nem változott, kompozit váz és memóriahabos fülpárnák jellemzik a készüléket. A zajcsökkentés mértéke természetesen szabályozható, így mindenki beállíthatja a számára ideális értéket, míg a Cleer Connect alkalmazása további módosításokra biztosít lehetőséget.

A fejhallgató a Google Fast Pair 2.0, Bluetooth AAC és aptX HD funkciókkal rendelkezik, negyven milliméteres meghajtókat dolgoztat, amelyek a szabadalmaztatott Ironless technológia révén, merész és artikulált hangzást ígérnek. A kiemelkedő üzemidőt átlagos hangerő mellett kapjuk meg, a biztonság kedvéért azért gyorstöltés is van, amivel tíz perc alatt két órára elegendő energia nyerhető.

Forrás: www.cleeraudio.com