Hazánkba is megérkezett az AURENDER mindenese

A vállalat újdonsága az ACS10 jelzésű modell költséghatékony változata. A készülék több szempontból is az alapmodellre hajaz, azonban a jól megszokott funkciók mellett, nagy tárolási kapacitással is rendelkezik.

Az AURENDER ACS100 (1.200.000 Ft) zene szerver, hálózati lejátszó, digitális futómű és CD ripper. Mindegyik funkció dedikáltan is használható, így egy kompakt és kifejezetten sokoldalú eszközről beszélhetünk. Az állományok tárolására a hátoldali csatlakozón keresztül társítható, 2.5 hüvelykes HDD (2 x 2TB) vagy SSD (2 x 4TB) használható.

A készüléket TEAC CD egységgel szerelték, minden másolás automatikusan történik, amit saját fejlesztésű hibajavító algoritmus felügyel. A felhasználók természetesen megválaszthatják a kimenő (FLAC, WAV vagy AIFF) formátumot. A korongokhoz tartozó meta adatok szintén automatikusan kerülnek áthelyezésre, minden adat és állomány szabadon szerkeszthető, majd ellenőrizhető az előlapi kijelző segítségével. A készülék biztosítja a teljes Aurender ökoszisztémát, azaz igény esetén központi szerverként is működhet. A gyártó tanácsa szerint a legjobb hangminőség érdekében elsődleges forrásként dedikált lejátszókat érdemes használni. Az USB 2.0 kimenet külső DAC társítását teszi lehetővé, míg az USB 3.0 portok a villámgyors adatforgalmat szavatolják. Az üzembiztos hálózati csatlakozást elkülönített LAN konnektor biztosítja. A készülék gyakorlatilag minden népszerű formátumot ismer, többek között PCM (32-bit/384 kHz) és natív DSD (DSD512) támogatást, illetve opcionális MQA hozzáférést kínál. A berendezést ?super capacitor? alapú, integrált UPS funkcióval rendelkező tápegységgel szerelték, amely a stabil üzemi körülmények mellett az áramszünetből eredő adatvesztés ellen is védelmet biztosít.

Forrás: www.aurender.com