Hazánkban is kapható lesz a legkisebb LG OLED tévé

Az LG Electronics hazai képviselete megerősítette a hírt, miszerint nálunk is kapható lesz a gyártó negyvennyolc hüvelykes OLED készüléke.

Az LG OLED48CX jelzésű tévéje jelenleg a világ legkisebb OLED panelt dolgoztató készüléke. A visszafogott méretű modell értelemszerűen olcsóbban kerülhet a felhasználók otthonába, így azok is megtapasztalhatják a technológia előnyeit, akik a drágább készülékeket nem engedhetik meg maguknak. A hamarosan érkező modell természetesen saját gyártású, 4K felbontást támogató kijelzőt kapott. Az eljárásból adódik, hogy minden egyes képkocka fényereje egyedi módon szabályozható, ami részletgazdag megjelenítést és valós kontraszt (tökéletes feketék) elérését teszi lehetővé. A készülék természetesen nagy dinamika tartományú tartalmak kezelésére is alkalmas.

A tévé harmadik generációs alpha9 képfeldolgozó processzorral rendelkezik. Egy rendkívül összetett algoritmus felügyeli a pontos megjelenítést, mozgást, kezeli a felskálázást, szabályozza a képjavító eljárásokat és igazítja a tartalomhoz a hangot. A nagyobb OLED készülékekhez hasonlóan ennél a modellnél is elérhető a Filmmaker üzemmód, amely úgy jeleníti meg a tartalmakat, ahogy az adott alkotás készítői azt vászonra álmodták.

A ThinQ AI segítségével a rendszer lehetővé teszi a Home IoT ökoszisztéma egyszerű irányítását és vezérlését. A tévén a legfrissebb WebOS rendszer fut, számos dedikált alkalmazás és kényelmi szolgáltatás áll a felhasználók rendelkezésére. Természetesen a Google Assistant és Amazon Alexa által biztosított funkciók is elérhetők. A gyors válaszidő, alacsony bemeneti késleltetés és G-Sync támogatás miatt a készülék játékosok számára is jó választás lehet. Az LG legkisebb OLED tévéje előre láthatóan júniustól vásárolható meg.

Forrás: www.lg.com

Comments are closed.