HIFIMAN Goldenwave Prelude – Új korszak gyermeke

A HIFIMAN Goldenwave Prelude egy teljesen kiegyensúlyozott, A osztályú fejhallgató-erősítő, amely a márka referencia kínálatát erősíti.

A hongkongi Goldenwave Audio a nyár elején került a Dr. Fang Bian vezette HIFIMAN Electronics tulajdonába, a Prelude a második közösen fejlesztett modelljük. A készülék azoknak a zenerajongóknak készült, akik olyan intim hallgatási élményt biztosító berendezésre vágynak, amely vetekszik a teljes méretű audiofil rendszerekkel.

A PRELUDE (2499 USD) teljesen kiegyensúlyozott, A osztályú MOSFET kialakítást használ, nagy áramerősséget biztosít. Az áramkör teljesen diszkrét, integrált megoldások helyett teljesen egyedi komponensekből épült. Az előerősítő áramkör független, a kiegyensúlyozott hangszínszabályzás érdekében az erősítő egy ALPS quad-balance potenciométerrel rendelkezik.

Az erősítő háza egyetlen alumínium darabból készült, ami segít elkülöníteni a hangzást befolyásoló káros rezonanciákat. A kifejezetten ehhez a modellhez szabott nagy teljesítményű és alacsony zajszintű toroid transzformátor tiszta és stabil teljesítményt szavatol.

Frekvenciamenet: 20-50KHz (+-1dB/1KHz)
Kimeneti teljesítmény: 10W/32ohm, 6W/64ohm, 2.5W/150ohm, 1W/300ohm, 560mW/600ohm
Méret: 330 x 56 x 260 mm
Tömeg: 6,5 kg

Forrás: www.goldenwave.hk/en