Hivatalosan is megjöttek az új Bowers & Wilkins fülesek

Egy ideje pletykálták, hogy készülnek az új Bowers & Wilkins TW fülhallgatók, most azonban hivatalosan is leleplezték az újdonságokat.

A BOWERS & WILKINS PI5 és PI7 fülhallgatók felépítése azonos a különbség a műszaki tartalomban keresendő. A fejlettebb modell hibrid, oldalanként egy-egy BA és dinamikus (9.2 mm) meghajtót dolgoztat. Előbbi a magas hangokat, míg utóbbi a közepes és mély tartományokat szólaltatja meg. Minden meghajtó dedikált erősítővel rendelkezik. A vezetékmentes átvitelért Bluetooth aptX Adaptive technológia felel, ami 24-bites adatfolyamok továbbítását is lehetővé teszi.

A gyártó állítólag nagyon sokat dolgozott azon, hogy a bal és jobb oldal tökéletes szinkronban legyen. A PI7 (399 EUR) töltö-dokkolója nem csupán tárolásra és az üzemidő kitolására alkalmas. Az egységen USB és 3.5 milliméteres csatlakozónak is helyet szorítottak, így forráshoz társítva Bluetooth modulként is működik. A modellben hat mikrofonos ANC dolgozik és az intelligens funkciók (Siri és Google Assistant) sem hiányoznak.

A PI5 (249 EUR) kicsit szerényebb készülék, bár a gyökerek azonosak. A burkolat alatt oldalanként egy dinamikus (9.2 mm) meghajtó lapul, két mikrofonos a zajcsökkentés és nincsenek extra konnektorok a töltő-dokkolón. Üzemidő tekintetében túl sok eltérés nincs az egyszerűbb modell esetében húsz, míg az extrákkal felvértezett füles esetében huszonkét órás kombinált üzemidővel lehet számolni. Az új készülékek forgalmazása elkezdődött, mindkettő fehér és szén változatokban vihető.

Forrás: www.bowerswilkins.com