Hordozható és multiroom hangszórókkal erősít a JAYS

A JAYS AB fülhallgatókat és egyéb hordozható médialejátszókhoz tartozó eszközöket fejleszt, amelyeket egyre több országban forgalmaznak világszerte.

A társaság a közelmúltban két Bluetooth/Multiroom hangsugárzót, valamint két hordozható hangeszközt dobott piacra, amelyek közös jellemzője a kategórián túlmutató teljesítmény és felhasználóbarát kialakítás.

Az s-LIVING THREE (119.990 Ft) azok számára lehet jó választás, akik egy megfizethető, teljes spektrumot lefedő hangkeltőt keresnek. A készülék gyorsan és könnyedén integrálható intelligens otthoni rendszerekbe. A zavarmentes átvitelt kétsávos WiFi (2.4 Ghz/5 GHz), Bluetooth (4.1) és NFC kapcsolatok szavatolják és természetesen a vezetékmentes streaming (Google Cast, AirPlay 2 és Spotify Connect) lehetősége is adott. A hangszóró beépített mikrofonnal nem rendelkezik, így a hangvezérlés csak dedikált eszközön keresztül van lehetőség. A készülék burkolata alatt, két darab négy hüvelykes papír membrános mélynyomó, valamint két selyem dóm (20 mm) csipogó kapott helyet, amiket DSP vezérelt két-utas erősítő dolgoztat. Az s-LIVING ONE (84.990 Ft) gyakorlatilag a nagyobb modell kompakt kis tesója, amely közepes és kisebb helyiségek kiszolgálására alkalmas, húsz milliméteres magas és 3.5 hüvelykes középmély meghajtót kapott, D osztályú erősítővel megtámogatva.

Az s-GO THREE (33.990 Ft) egy kifejezetten trendi Bluetooth apróság, amelyet úgy terveztek, hogy minden irányban jól definiált hangot szolgáltasson. A textil burkolat alatt két-utas hangszórórendszer található, amit egy integrált D osztályú erősítő vezérel. A beépített mikrofon és az integrált kezelőszervek egyszerű vezérlést biztosítanak és hívások kihangosítását is lehetővé teszik. A beépített akkumulátor (2000 mAh) tíz órás üzemidőt biztosít. A másik hordozható modell s-GO ONE (26.990 Ft) névre hallgat, egészen kis helyigényű eszköz, amit használaton kívül szinte észre sem lehet venni. A két darab full range meghajtóból, valamint passzív basszus radiátorból álló rendszer meglepően erőteljesen szól, ráadásul az eszköz húsz méterig stabilan kommunikál bármely forrással. Mindegyik modell fekete és szürke színekben vásárolható meg.

Forrás: www.hu.horn.eu

A márka hivatalos hazai forgalmazója a HORN Distribution.