Hordozható luxust ígér a XGIMI Horizon Pro projektor

A főként hordozható projektorokat készítő XGIMI bemutatta legújabb zászlóshajó készülékét, amit két változatban is elérhetővé tesznek.

Az XGIMI Horizon és Horizon Pro gépek helytakarékos alternatívát kínálnak a házimozi rajongók számára. A Horizon Pro (1699 USD) 4K HDR modell, ami True4K Pixel-Shift technológiára épült. A LED fényforrást (30.000 óra) használó projektor 40-300 hüvelykes képméret megjelenítésére képes, a fényerő állítólag 2200 ANSI lumen. A rendszernek a gyári adatok szerint mindössze hat másodperc kell a teljes felálláshoz. Van mesterséges intelligencia alapú autófókusz és automatikus trapézkorrekció.

A vetítő Bluetooth és Chromecast kompatibilis, nem hiányzik az Android TV sem, míg a hangokért Harman Kardon hangrendszer felel. A sima Horizon (1099 USD) szolgáltatások tekintetében ugyanezt hozza, azonban esetében be kell érni az 1080p felbontással és 2000 ANSI lumen fényerővel. Mindkét változat kezeli a 3D tartalmakat, távirányítható, igény esetén a mellékelt állványon is elhelyezhető. A premier előre láthatóan május első felében lesz.

Forrás: www.xgimi.com