Huszonöt évet ünnepel a PMC DB1 Gold hangsugárzó

A PMC DB1 Gold a társaság évfordulós, kézzel gyártott passzív stúdió monitora, amely a vállalat profi termékvonalának teljesítményét viszi be az otthonokba.

A PMC DB1 GOLD (500. 000 forint) egy ultra magas felbontást kínáló állványos hangfal, amely minden ízében tökéletesen kontrollált hangélménnyel kecsegtet. A társaság negyed évszázados évfordulójára épített hangfal az otthoni felhasználók igényeihez igazítva, kicsit csinosabb külsővel rendelkezik, azonban a beltartalom tekintetében semmilyen engedménybe nem ment bele a gyártó. A készülék számos szabadalmaztatott technológiát örökít tovább, közöttük az ATL (Advanced Transmission Line) elnevezésű eljárást, amely a kabinet belsejének hajtogatott kialakítására utal.

Az egyedi szerkezetű kompakt doboz jobb általános teljesítményt és basszus választ tesz lehetővé. A hangszórókészlet 27 milliméteres lágy dóm csipogóból és 140 milliméteres mélyközép meghajtóból áll, amiket saját fejlesztésű keresztváltó (2 kHz) tart kordában. A készülék nagyjából 20-25 négyzetméteres helyiségek kiszolgálására alkalmas, de a megfelelő hangélmény elérése érdekében a hangkeltőket javasolt állványon elhelyezni. A hátoldalon két pár (bi kábelezhető) csatlakozó kapott helyet.

A hangsugárzó a StreamAudio forgalmazásában érhető el.

Forrás: www.pmc-speakers.com