IFA 2019 – Több újdonságot is bemutatott a JBL

Home Hírek IFA 2019 – Több újdonságot is bemutatott a JBL

jbl-live-earphone-640.jpg

 

Az elmúlt időszakban előtérbe kerültek a teljesen vezetékmentes fülhallgatók, alig akad olyan gyártó, amelyik ne dobott volna piacra, egy korlátlan szabadságot kínáló modellt. A JBL LIVE 300 TWS elnevezésű füles a gyártó legfrissebb modellje, amely elsőként képes együttműködni az anyavállalat (Harman Kardon) Person-Fi alkalmazásával. Az applikáció automatikus kalibrálási eljárás segítségével biztosít személyre szabott hangélményt. A fülhallgató ezen felül zajszűrővel is rendelkezik, amely csökkenti a zavaró környezeti zajokat, valamint Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitást is kínál. Az IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező, nedvesség és porálló apróság egy töltéssel hat órán keresztül használható, de a töltő-dokkolóval az üzemidő megháromszorozható.

 

jbl-link-portable-music-640.jpg

 

A társaság októberben két modellel bővíti intelligens hangszóró kínálatát. A kisebbik készülék JBL LINK PORTABLE névre hallgat, IPX7 címkével rendelkezik. Az eszköz nyolc órán keresztül használható két töltés között, de töltőállványra ültetve etetés közben is használható. A másik újdonság, egy klasszikusnak mondható vezetékmentes hangkeltő, amely a gyártó megfizethető eszközeinek sorát erősíti. A JBL LINK MUSIC, ahogy a Portable 360 fokos hangsugárzásra képes, ami azt jelenti, hogy minden irányból ugyanazt a hangzást kapjuk. Mindkét modell Bluetooth képes, WiFi, Google Assistant és AirPlay 2 kapcsolattal rendelkezik, valamint Chromecast támogatást kínál.

 

jbl-pulse-4-640.jpg

 

Az újdonságok között egy kifejezetten színes modell is található. A JBL PULSE 4 hordozható hangsugárzóra számos LED fényforrás került, amelyek lejátszás közben a JBL Connect alkalmazással finomítható fényjátékkal, vizuális effektekkel szórakoztatják a felhasználókat. A készülék szólóban vagy sztereó párként is használható, de több eszköz bevonható a lejátszásba, akár száz hangszóró szinkronizálására is lehetőség van. Az USB-C interfészen keresztül tölthető akkumulátor tizenkét órán keresztül bírja etetés nélkül, ráadásként a vízálló borítás a szabadtéri használatra is lehetőséget biztosít.

 

Forrás: www.jbl.com