IFA Berlin 2022 – Bemutatta új Ray Danz modelljét a TCL

A TCL fókuszba állította az EISA-dijas C835 Mini LED tévéjét és C935U hangrendszerét, leleplezte Európa első 98 hüvelykes QLED tévékészülékét, valamint megmutatta új RAY DANZ technológiával felvértezett hangprojektorát.

Az EISA-díjat kiérdemlő C835 Mini LED tévével korábban mélyrehatóan is megismerkedtünk, míg a C935U hangprojektorról itt adtunk hírt. A RAY DANZ technológiát két éve mutatta be a vállalat. Az akusztikus lencse technológiával felvértezett hangszórók szélesebb és homogén hangszínpadot képesek létrehozni, ráadásul digitális feldolgozás nélkül.

Az X937U hangprojektor egy 7.1.4 csatornás rendszer, amely támogatja a Dolby Atmos és DTS:X technológiákat. A felhasználók a mellékelt távkapcsoló segítségével teljes körűen felügyelhetik a rendszert, finomíthatnak a hangzáson. A meghajtókat környezetbarát szövet védi a sérülésektől, a rács újrahasznosított műanyag palackokból készült. A szett két szatellit hangszórót, valamint egy vezetékmentes mélysugárzót is tartalmaz. Adottak a HDMI (eARC) 2.0 és optikai konnektorok, a Bluetooth csatlakozás, valamint a Google Assistant, Amazon Alexa és Apple AirPlay támogatás.

Forrás: www.tcl.com/press