iFi Go Link – A hiányzó láncszem

Az iFi GO termékcsalád legújabb tagja egy kettős célú USB adapter. Az eszköz lehetővé teszi a fej- és fülhallgatók társítását olyan forrásokhoz, amelyek nem rendelkeznek 3.5 milliméteres konnektorral, illetve a hangzásjavításban is szerepet játszik.

Az iFi GO LINK (59 EUR) egyik végén egy USB-C csatlakozó, a másikon a DAC és a fejhallgató erősítő áramkör található robusztus, de könnyű magnéziumötvözet burkolat alatt. Az egységeket ezüstözött rézvezetőket tartalmazó, polimer kabátot viselő csavart zsinór köti össze, a kialakítás segít optimalizálni az induktivitást és a kapacitást, valamint a zajcsökkentésben is szerepet játszik.

A DAC ES9219MQ/Q chip köré épült, amely a 32-bites HyperStream III architektúrát használ. Adottak a Quad DAC+ és a Time Domain Jitter Eliminator technológiák, amelyekhez az iFi speciális kristályoszcillátort használó dedikált óraáramkörét társították. A felhasználók letölthető firmware-en keresztül különböző digitális szűrők közül válogathatnak, így bizonyos fokú személyre szabott hangzás is biztosított. A GO Link nem a csatlakoztatott digitális eszközök szoftver alapú hangerő módosítókra támaszkodik, hanem hardver alapú analóg hangerőszabályzást kínál, ami nem befolyásolja hátrányosan a felbontást.

A fejhallgató-erősítőhöz egy aranyozott 3.5 milliméteres S-Balanced aljzathoz tartozik amely 70 mW/1,5 V (32 ohm) kimeneti teljesítményt biztosít. Az analóg kimenet előerősítő vagy integrált erősítő, illetve aktív hangszórók társítását is lehetővé teszi. Az apróság a mellékelt kiegészítőkkel Android vagy iOS eszközzel, Windows PC-vel vagy Apple Mac számítógéppel is kompatibilis.

Forrás: www.ifi-audio.com