iFi ZEN CAN 3 fejhallgató-erősítő

Az iFi Audio bemutatta harmadik generációs ZEN fejhallgató-erősítőjét, amely megnövelt teljesítménnyel, xMEMS mikro-hangszóró erősítési móddal és több EQ opcióval érkezik.

A ZEN CAN 3 (229 EUR) egyik újítása az xMEMS technológia integrálása, ami pozitív hatással van a hang minőségére és tisztaságára. Az új modell már nem csupán zenehallgatásra készült, két új analóg EQ móddal is rendelkezik, amit kifejezetten játékhoz és filmezéshez hangoltak. Előbbi a visszafogottabb effekteket emeli ki, míg utóbbi a párbeszédek tisztaságát javítja fel. Most sem maradtak ki az olyan funkciók, mint az XSpace vagy az XBass+, amelyek tágasabb hangszínpadot és pontosabb basszusválaszt szavatolnak.

A harmadik generációs modell akár 2000 mW folyamatos teljesítményt is képes biztosítani, így a problémás fülesek kiszolgálásra is alkalmas. Az erősítés +6dB lépésekben (0-18 dB tartományban) módosítható, ami további rugalmasságot biztosít. Az áramkör alapját a Panasonic, a TDK, a MELF, a Texas Instruments és a muRata prémium komponensei képezik, míg az erősítőfokozat az iFi/AMR kooperációban fejlesztett OV (Operationsverstärker) sorozatba tartozó műveleti erősítőre épült.

Forrás: www.ifi-audio.com