Igazi időutazó a TOSHIBA új mindenese

A Toshiba újdonsága minden ízében olyan, mintha a kilencvenes évekből maradt volna ránk. LED kijelző, nagy fizikai gombok és dupla kazettás lejátszás jellemzi a készüléket.

A TOSHIBA TY-CDW990 külsejében és funkcionalitásban is a megboldogult nyolcvanas-kilencvenes éveket idézi. A ránézésre ropogós műanyagból épített FM/AM rádióval, CD lejátszóval szerelt, dupla kazettás hangrendszer úgy szólítja meg a nosztalgiára hajlamos felhasználókat, ahogy nem sokan. A hálózatról és elemekről is működtethető készülék ráadásul karaoke funkciót is kínál, így a zuhany alatt begyakorolt produkciók akár a nappaliban is előadhatók.

A beépített CD olvasó gyári és írott korongok lejátszására is alkalmas, a magnó oda-vissza játszik és persze a kazetták másolásának lehetősége is adott. A készüléket két darab 80 milliméteres full range hangszóróval szerelték, teljesítményként 2x3W szerepel az adatlapon, ami valljuk be manapság már nagyon karcsúnak számít. A rendszerhez igény esetén mikrofon és fejhallgató is társítható, kényelmi funkcióként elalvás időzítő és távirányító szerepel az étlapon.

Forrás: www.tlet.co.jp/en