Ilyen lett a NOBLE AUDIO TUX 5 hibrid fülmonitor

A készülék a gyártó közelmúltban leleplezett, dinamikus és BA meghajtókkal szerelt felső-középkategóriás fülese, amely a társaság második hibrid fülmonitorja.

A NOBLE AUDIO TUX 5 (1299 USD) hibrid kialakítású készülék, amely (ahogy az elnevezés végére illesztett szám is sejteti) öt darab meghajtót dolgoztat. Bár a gyártó jellemzően szereti elkenni kicsit a részleteket annyi biztos, hogy egy darab dinamikus és négy BA meghajtóval kell számolni, amiket vélhetően négyutas konfigurációban helyeztek el. A füles burkolata feketére színezett, rozsdamentes acélból készült 3D nyomtatással.

A füles csomagolása a kategóriának megfelelően alapos. A szivaccsal gazdagon párnázott dobozon belül, egy kemény táskában lapulnak kiegészítők és persze az eszköz maga. A készülékhez a korábbi gyakorlattal ellentétben nyolc eres, OCC zsinórt csomagolnak, amire PVC köpeny került. A kábel TRS (3.5 mm) vagy TRRS (2.5 mm) változatban is megvásárolható, utóbbi persze csak felár ellenében érhető el. A füles meglehetősen nagy szellőzővel rendelkezik, így a passzív zajszigetelés nem hibátlan, ami utazás közben kicsit zavaró lehet azok számára, akik erre érzékenyek.

Forrás: www.nobleaudio.com/en