Ilyen lett Tivoli második all-in-one rendszere

A Tivoli Audio átdolgozta a kompakt Music System Home rendszerét, amely újabb funkciókat és továbbfejlesztett kapcsolatot kínál.

A Tivoli Music System Home Gen2 (849 EUR) teljes egészében az előd kicsit retró beütésű formavilágát örökölte, ahogy a felhasznált anyagok tekintetében sincs változás. A korábban elérhető funkciók (Bluetooth, WiFi, Spotify Connect, DAB+ és FM/AM rádió) maradtak, újdonságként a csomagba került a Chromecast és Airplay2 támogatás. Az új modell érezhetően a digitális források felé mozdult el, ugyanis a slot rendszerű CD lejátszó kikerült a képből, bár külső lejátszó társítására azért lehetőség van.

A vezetékmentes kapcsolatok mellé Ethernet portot is kapunk, ezen felül analóg és digitális (Toslink) konnektor is van. A berendezés továbbra is négy hangszórót dolgoztat, két csipogó (0.75 hüvelyk) és két mélyközép (3.5 hüvelyk) egység került a burkolat alá, egy 60W teljesítményű erősítő társaságában. Az újabb változat három különböző (fehér, dió és fekete) színben érhető el.

Forrás: www.tivoliaudio.com