Íme a hatvanéves Audio-Technica új fülese

Fennállásának hatvanadik évfordulója alkalmából az Audio Technica új fülhallgatókat mutat be, amelyek az LG által már alkalmazott eljárással tarthatók tisztán.

Az ATH-TWX9 (319 EUR) füles IPX4 (fröccsenő víznek ellenáll) besorolással rendelkezik, amikor visszakerül a töltő-dokkolóba UV-fény sterilizálja az eszközt. A burkolat alatt 5.8 milliméteres dinamikus átalakítók találhatók, amelyek a gyártó szerint robusztus és dinamikus hangélményt biztosítanak. A vezetékmentes kapcsolatért új generációs Bluetooth (5.2) chip felel, amely a megnövelt hatótávolság mellett multi-point támogatást is kínál. Utóbbi előnye, hogy leválasztás nélkül két független forrás használtára is lehetőség van.

A jellemzők közül említést érdemel a Google Assistant és az Alexa támogatás, Qi-töltés lehetősége és az alacsony késleltetésű üzemmód, ami filmezés vagy játék közben jöhet kapóra. A készülék a töltőből kivéve automatikusan bekapcsol, ez természetesen visszafelé is működik. A kombinált üzemidőt 18.5 órában adta meg a gyártó.

Forrás: www.audio-technica.com