Intelligens töltőt kapott a JBL új fülese

A márka Tour termékcsaládot gyarapító újdonságai JBL PRO hangolású meghajtókat kaptak, adaptív és könnyen testreszabható zajszűrővel, valamint hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorral rendelkeznek.

A JBL TOUR PRO (249 EUR) fülhallgató tíz milliméteres átalakítókat dolgoztat, hat mikrofont visel, amelyek közül négy kizárólag a környezeti zajok monitorozását végzi. Az igazán komoly újítás az 1,45 hüvelykes kijelzővel ellátott töltö-dokkoló, amin keresztül vezérelhető a zenelejátszás, módosítható a zajszűrés mértéke, segítségével szörfözhetünk a beállítások között, még az értesítéseket és a hívásokat is kezelhetjük.

Az érintőképernyőre átvihetők a JBL Headphones alkalmazás kiválasztott funkciói, a gyártó szerint a gyakorlati előnyök olyan helyzetekben mutatkoznak meg, amikor nincs lehetőség a telefon használatára. A kijelzőről ezen felül leolvasható a töltöttség mértéke, illetve a telefonnal szinkronizálva az időt is mutatja.

A JBL TOUR ONE M2 (299 EUR) egy negyven milliméteres, dinamikus átalakítókat használó over-ear kialakítású fejhallgató. A prémium megjelenés érdekében kicsit csiszoltak a dizájnon és jobb minőségű fejpántot és fülpárnákat is kapunk. A készülék összezárható, tehát könnyen utaztatható, kikapcsolt ANC mellett ötven órát bír, zajszűréssel harminc óra üzemidőre lehet számítani.

A True Adaptive ANC technológia valós időben automatikusan alkalmazkodik a környezethez, a Smart Talk funkció hangfelismerést használ és automatikusan bekapcsolja az Ambient Aware módot, ha beszélgetni kezdünk. A hívások tiszta és zavartalan bonyolítását négy mikrofon biztosítja. Mindkét modell kihasználja a JBL Spatial Sound eljárásának előnyeit és a Bluetooth 5.3 LE kompatibiltás is adott. Az ígérek szerint januárban egy frissítésen keresztül az LC3 támogatás is elérhetővé válik.

Forrás: www.news.jbl.com