ISE 2020 – Több újdonságot is színpadra állított az ELAC

A társaság egy referencia szintű termékvonalat, illetve egyedi telepítésű hangkeltőket vitt magával Amszterdamba.

Az ELAC DEBUT REFERENCE termékvonal a piacon lévő Debut hangfalakat veszi alapul, azonban akusztikusan és vizuálisan is megújított, újragondolt modellekről van szó. Az Andrew Jones által tervezett hangsugárzókat úgy alkották meg, hogy klasszikus és kortárs környezetből se lógjanak ki. A termékcsalád egy könyvespolc (DBR62), egy álló (DFR52) és egy center (DCR52) modellt tartalmaz, amelyek közös újítása az átalakított vázszerkezet, javított magas frekvenciás válasz, megújított hullámvezető és újratervezett első port.

A legkisebb modell egy hüvelykes, lágy dóm csipogót és 6.5 hüvelykes mélyközép meghajtót kapott, míg az álló hangfal az azonos méretű magassugárzó mellett 5.25 hüvelykes közepes, valamint két 5.25 hüvelykes alacsony tartományokat kezelő hangszórót dolgoztat. Mindkét modell tölgyfa/fehér és diófa/fekete változatokban is elérhető.

Az ELAC VERTEX 2 második generációs beépíthető hangsugárzó, amit úgy terveztek, hogy akár klasszikus hangfalak kiegészítőjeként is használható legyen. Újdonságként volt jelen az INTEGRATOR sorozat háromcsatornás digitális erősítője, amit szűk helyekre terveztek és analóg, digitális és vezetékmentes csatlakoztathatóságot is biztosít, két vagy három csatornás rendszerek számára.

Forrás: www.elac.com