IsoTek V5 Elektra – Bővíthető hálózati szűrő

Az IsoTek hatutas hálózati szűrője a V5 szériát erősíti. A készülék dedikáltan kezeli a közepes és nagy teljesítményű eszközöket, valamint bővítésre is lehetőséget biztosít.

A V5 ELEKTRA (1599 EUR) a gyártó szerint belépő modell, ennek ellenére tartogat pár vonzó funkciót. Négy kimenetet kapunk a CD-lejátszók vagy streamerek számára, míg a nagyobb teljesítményű erősítők két kijárathoz társíthatók. Előbbi konnektorok mindegyike hatfokozatú delta-szűrővel rendelkezik, míg a két nagyáramú kimenethez fojtótekercsből és dupla pi-szűrőből álló filter tartozik. Az IsoTek újdonságát ezeken felül egyedi szűrőfokozattal és adaptív kapu-rendszerrel szerelték, ami minimalizálja a társított eszközök és kimenetek közötti keresztszennyeződést.

A márka a szervizelhetőségre is nagy hangsúlyt fektetett, a biztosítékok egyszerűen cserélhetők, a belső vezetékek ezüstözött, FEP dielektrikummal kezelt OFC rézből vannak. A dedikált System Link aljzat további szűrők használatát is lehetővé teszi úgy, hogy megtartja a központi földelési pontot. A készüléket EVO3 Initium tápkábellel szállítják, de feláras opcióként bármilyen zsinórral vihető.

A márka hazai forgalmazója az Audiocentrum.

Forrás: www.isoteksystems.com