IsoTek V5 Titan – HiFi és AV rendszerek nagy barátja

A V5 Titan, ahogy a termékcsalád korábbi darabjai a hifi és házimozi rendszerek nagy teljesítményű energiaellátására tervezett készülék.

Az ISOTEK V5 TITAN (1.759.000 Ft) hosszas fejlesztés eredménye, amely végre készen áll a gyártásra és forgalmazásra. A készülék képes eltávolítani a Differenciális Módusú hálózati zajokat, valamint megakadályozni a kimenetek közötti keresztszennyezést. A berendezés három egymástól független szűrő-hálózattal rendelkezik, két kimenetet kapunk a nagy teljesítményű eszközök, egyet pedig az aktív mélynyomók társítására. Az új modell megörökölte az EVO3 16A RCBO megszakító rendszerét, ami lényegesen hatékonyabb a szabványos megoldásoknál, így nagyobb teljesítményt is szavatol.

Javították a PCB topológiát, az új áramkör többek között kétszeres induktivitást kínál. Megújították a DCR (Direct Current Resistance) technológiát, módosították a túlfeszültség (153.000A azonnali és 75.000A folyamatos) védelemért felelős áramkört, aminek eredménye legerősebb ilyen megoldás lett a kategóriában. A hátoldalon elhelyezett System Link segítségével több IsoTek eszköz társítását is lehetővé teszi, maximalizálva a teljesítményt.

A termék hazai forgalmazója az Audiocentrum.

Forrás: www.isoteksystems.com