ItsfitLab Fusion – Vietnamból szeretettel

Az ItsfitLab kezdetben komponensek és kiegészítők fejlesztésére szakosodott manufaktúra volt, amely különféle műszaki tanácsadással segítette a partnerek munkáját. A társaság a közelmúltban egyedi fülmonitorok (CIEM) fejlesztésébe fogott, javarészt kézműves gyártástechnológiára támaszkodva készíti eszközeit.

A vállalat a debütáló R3 Reference füles után, egy felső kategóriásnak szánt hibrid modellt rakott össze, amely univerzális és egyedi kivitelben is megvásárolható. Az ITSFITLAB FUSION (950 USD) három különböző meghajtó technológiát házasít. A mérnökök egy magas tartományokat kezelő magnetotsztatikus, egy baszusokat megszólaltató dinamikus és két középfrekvenciákat idomító BA átalakítót csomagoltak egybe, amely rendszerhez háromutas keresztváltót rendeltek hozzá. A Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező magnetosztatikus meghajtó két pár mágnest használ, amiket a membránhoz képest szimmetrikusan helyeztek el. A rendszer holtpont nélkül mozgatja a rendkívül vékony, nagy áteresztőképességű membránréteg teljes felületét, minimalizálva a hangvesztést, késleltetést és a torzítást. A technológia további előnye, hogy a meghajtáshoz nincs szükség speciális erősítőre.

A belső burkolat 3D nyomtatással készül, így mindegyik meghajtó akusztikusan optimalizált kamrában kap helyet, ráadásul így nincs szükség a hangzást befolyásoló passzív szűrők használatára. A négyeres kábel végére alapból 3.5 milliméteres TRS dugó került, de természetesen opcionális változatok is kérhetők. A készülék a gyári adatok szerint 98 dB (mW @ 1kHz) érzékenységgel és 13.1 ohm impedanciával rendelkezik, valamint 4Hz – 40kHz frekvencia-tartomány kezelésére képes. A fülest közvetlenül a gyártótól lehet megrendelni, ahol az egyedi változatokkal kapcsolatos kérdéseket is gyorsan megválaszolják.

Forrás: www.itsfitlab.com