Itt a Samsung idei hivatalos 4K QLED tévé kínálata

A társaság a 8K modellek után, hivatalosan is megerősítette mely 4K QLED sorozatok kerülnek az éven forgalomba. Európában az infók szerint négy széria kerül a boltokba, amelyek 43 ? 85 hüvelykes változatokban lesznek elérhetők.

A SAMSUNG idei QLED tévé kínálata a Q60T, Q70T, Q80T és Q90T / Q95T modellekből áll össze, amelyek a Q60R, Q70R, Q80R, Q90R QLED és a RU8000 LCD készülékeket váltják. A Q80T modellek nyitják az új Direct Full Array paneleket alkalmazó tévék sorát, míg a Q90T / Q95T készülékek a betekintési szöget javító Ultra Viewing Angle technológiát is bevezetik. A széleken megvilágított Q60T és Q70T modellek a Dual LED rendszerrel újítanak, amely meleg és hűvös LED háttér világítást kombinál a jobb kontraszt és a színhűség érdekében.

Az új 4K sorozatokba második generációs Quantum processzor került, amely hatékonyabb és gyorsabb gépi tanulási folyamatot alkalmaz. A gyengébb minőségű tartalmak felskálázása több lépcsőben történik, egymásra építkező algoritmusok segítik a képminőség javítását. Mindegyik készülék rendelkezik az az új Adaptive Picture + móddal, amely automatikusan a környezethez igazítja a kijelző fényerejét. Hasonló metódust követ a rendszer a hangerővel kapcsolatban, amelyet az ambient zajokat figyelembe véve módosít. Az összes idei modell kompatibilis a Samsung Symphony koncepciójával, aminek lényege, hogy a külső hangeszközök társításával a beépített hangszórókat nem tiltja le a rendszer, hanem azok egymást kiegészítve dolgoznak.

A társaság a hírek szerint átszabott rendszer felülettel küldi csatába az új modelleket. Az új felület egyesíti az OTT szolgáltatásokat, jelenleg a Netflix és Amazon biztos befutó, de a szolgáltatók listája még alakulóban van. A Bixby hangvezérlés mellett biztosan lesz Amazon Alexa és Google Assistant támogatás, valamint megjelenik a Tap View funkció, ami a kompatibilis telefonok (tehát Samsung) tükrözését teszi lehetővé.

Forrás: www.samsung.com

Comments are closed.