Januárban érkezik a DENON új all-in-one hangrendszere

Az alacsony profilú, falra is szerelhető hangprojektor nagy teljesítményű, beépített mélysugárzókkal rendelkezik, Dolby Digital dekódolást és DTS Virtual: X 3D hang technológiát kínál a házimozi rajongók számára.

A DENON DHT-S216 (219 EUR) bármely újabb tévékészülékkel kompatibilis, optikai digitális, AUX és HDMI ARC konnektorokkal rendelkezik, illetve vezetékmentes (Bluetooth) kapcsolatot is biztosít. A burkolat alatt két magas és közepes meghajtó, valamint kettő darab három hüvelykes mélysugárzó lapít, így az eszköz a gyártó szerint dedikált mélyláda nélkül is dinamikus hangélményt kínál.

A készülék támogatja a Dolby Digital, DTS Decoding és DTS Virtual: X eljárásokat, fejlett algoritmusok segítségével élethű módon képes szimulálni a többcsatornás házimozi rendszerek hangzását. A párbeszédek tisztaságát a Denon Dialogue Enhancer technológia biztosítja és előre tárolt hangzásjavító beállításokat is előhívhatunk. A készülék egy új funkcióval is rendelkezik… a Pure Mode letiltja a térhatású feldolgozást, illetve alaphelyzetbe állítja az összes hangélményt befolyásoló beállítást a ?pontosabb és nyitottabb? hangzás érdekében.

Forrás: www.denon.co.uk

A DENON márka hivatalos magyar forgalmazója a HORN Distribution.