JBL FLIP 6 – Az ígéretek szerint hátast dobunk tőle

A JBL megújította egyik legjobb hordozható parti-hangsugárzóját, amit kívül és belül úgy módosítottak, hogy azért hű maradjon az elődökhöz.

A FLIP 6 (139 EUR) csőszerű kialakítása maradt, kisebb részleteiben azonban változott a megjelenés. Új logó, változatosabb színek, elemeknek még inkább ellenálló burkolat jellemzi a friss modellt. A készülék megtartotta az előző generációs változat mélysugárzóját, amihez most dedikált csipogót és két passzív radiátort társítottak a masszívabb hangélmény érdekében. Az előd IPX7 besorolása helyett IP67 védelmet kapunk, ez vízállóság tekintetében (harminc perc, egy méteres vízben) nem jelent változást, azonban az új készülék már a port is jobban tolerálja.

A hangkeltő új generációs Bluetooth (5.1) kapott, ami papíron jobb vezetékmentes kapcsolatot jelent, maradt a Party Boost funkció, tehát az eszköz más JBL hangszórókkal vezeték nélkül is láncba köthető. Az üzemidő nem változott, két töltés között tizenkét órán keresztül használható a berendezés. A JBL FLIP 6 forgalmazása novemberben kezdődik.

Forrás: www.news.jbl.com