JBL L52 Classic – A legkisebb változat

Minden jel arra mutat, hogy a JBL csapatának bejött a múltidézés, ugyanis sorra érkeznek a Classic termékvonal újabb darabjai.

A JBL L52 (1000 USD) külső jegyeit tekintve résmentesen illeszkedik a már megjelent modellek közé. Ez persze nem véletlen hiszen alapvetően az L82 Classic kicsinyített verziójáról van szó, ami pedig az L100 Classic zsugorított változatának felel meg. A hangszórókat ezúttal is diófa kabinetbe pakolták, a védelemről színezett Quadrex habrács gondoskodik. A kétutas modell speciális hullámvezetővel megtámogatott, titán dóm csipogót (0.75 hüvelyk) és egy 5.25 hüvelykes, öntött keretre szerelt mélyközép hangszórót dolgoztat. A magas frekvenciák manuálisan is szabályozhatók, amely segít elkerülni az esetleges torzításokat.

A hangkeltő polcon, állványon vagy falon is elhelyezhető, köszönhetően a front oldali basszus-portoknak. A rendszer érzékenysége 85 dB/2,83 Vm, az impedancia 4 ohm, míg az ajánlott erősítő teljesítmény 10-75W. A visszafogott méret (330,2 mm x 196,6 mm x 216,2 mm) ellenére a gyártó kategória vezető hangot ígér.

Forrás: www.jblsynthesis.com