JBL L75ms – Retró dizájn, modern funkciók

A JBL az elmúlt években számos régi hangfalát megújította, most azonban egy olyan retró mixet készített, amire eddig nem volt példa.

A JBL újdonságát a Classic sorozat ihlette, a régi időket a klasszikus diófa kabinet és sötét Quadrex habrács hivatott megidézni. A rács szépen követi az ívelt előlapot, amely mögött kortárs elektronika lapul. A rendszer egy négy hüvelykes közepes meghajtóval rendelkezik, amit két oldalról egy-egy 5.25 hüvelykes mélysugárzó, valamint egy hüvelykes titán dóm csipogó fog közre. Minden tartományhoz dedikált erősítő tartozik.

A készülék Chromecast, AirPlay 2 és Bluetooth kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a legtöbb népszerű forráseszköz probléma nélkül társítható, ahogy populáris tartalomszolgáltatók elérése sem jelent akadályt. A fizikai bemeneteket 3.5 milliméteres konnektor, analóg, MM phono és HDMI ARC csatlakozók képviselik, utóbbi lehetővé teszi a tévék hangrendszerének megtámogatását. A JBL L75ms (1499 USD) hangrendszer várhatóan augusztus végétől vásárolható meg.

Forrás: www.jbl.com/press