JBL PartyBox Ultimate – Nagyban játszik

A JBL méretes PartyBox hangrendszere erőteljes és tiszta hangélményt ígér, ami mellett a kategóriában nélkülözhetetlen funkciók is jelen vannak.

A PartyBox Ultimate (1500 EUR) iker magassugárzóval, két darab mélyközép hangszóróval és egy pár kilenc hüvelykes mélynyomóval rendelkezik A készülék a specifikációs lap szerint 1100W teljesítményre képes. A beépített RGB fényeket szinkronizálni lehet a zene ütemével és két hangrendszer sztereó üzemmódban is használható. WiFi és Bluetooth képes modellről van szó, amennyiben a forrás támogatja a Dolby Atmos képesség is kihasználható.

A rendszer a JBL One alkalmazáson keresztül vezérelhető, onnan érhető el az EQ, szabályozható a fényjáték. A PartyPAD funkcióval különböző effektek is az előadásba csempészhetők. Az automata kalibrálásnak köszönhetően a készülék minden közegben jól érzi magát, minden bekapcsoláskot lefut egy gyors elemzés, hogy az adott környezethez igazított hangélményt kapjuk.

A mozgatást kerekek és masszív fül könnyíti meg, még egy külön rekeszt is kialakítottak a tápkábel számára, ha éppen nincs használatban. A készülék IPX4 besorolást kapott, azaz némi nedvesség nem tehet kárt az elektronikában.

Forrás: www.news.harman.com